Pages Navigation Menu

Fosseheimen Naturpark

fosseheimen_pages_Fosseheimennaturpark_1

Naturen rett i hjertet!
Kan du jakt?
For mye mas i hverdagen?
Ingen tid til å leve?
Glemt hvem du var og hvilke verdier du egentlig setter pris på?
Drømmer du om ro, stillhet og sjelefred?
Drømmer du om lek, moro og gøy med familien?

På ei fantastisk øy midt i et storslått fjellandskap finnes en spesiell gard som tilbyr det meste til de fleste gjennom heile året. Her står naturen og dens muligheter i fokus. Mulighetene er mange!

Få sinnsro og sjelefred i Naturparken vår, eller hiv deg rundt og bli med på aktiviteter for små og store hvis du er av dem som er trenger et alternativ til dosene med sjelefred.

Vi er glade i folk og står på få for at du skal ha det bra. Folk i alle aldre er hjertelige velkomne til oss i Fosseheimen Naturpark.

Fosseheimen Naturpark er et opplevelsessenter som formidler natur, kultur og læring på en unik måte til barn, unge og voksne.

Vi har rundt 500 dyr fordelt på 17 forskjellige arter. Gården er ligger i et naturskjønt område  mellom fjord og fjell. Området blir kalt Fosseheimen på grunn av alle fossene som snirkler seg gjennom det fantastiske landskapet.

Vi tar i mot gjester på  gruppebesøk av barnehager og skoler. Vi arrangerer forskjellige åpne arrangement og kurs som du kan være med på. På sommeren har vi rideleir for de hesteglade barn og ungdom. På vinterside har vi blant annet villmarksleir.

Vi har griller til fri bruk og mange steder du kan sitte og nyte medbrakt mat. Nyt synet av aktive dyr og barn som koser seg i lek og aktiviteter. La deg inspirere av våre særpregede gapahuker, villmarksbad med ved fyrt stamp og vedfyrt badstue. Selvsagt har vi en fantastisk foss du kan hoppe uti og avkjøle deg.

Om du vil kan du hos oss overnatte å få ta del i livet på gården. På tunet får du nærkontakt og kos med våre mange husdyr.

Velkommen til Fosseheimen Naturpark –  her du får naturen rett i hjerte.